Amy, dag 4.

20130513-065818.jpg

Vaknar vid halv 6 av mig själv. Strax efter kommer Amy och ger mig en blöt god morgon puss. Leo kommer smygande, håller blicken stadig mot Amy. Det är precis som att hon förstår att Leo är rädd och lägger sig ner. Zabina och Amy nosar på varann och de ser söta ut.

På morgonens kissrunda såg vi två rådjur. För ett ögonblick stannade de till och tittade på oss. Väl inne, delades mat ut till både kissekatterna och vovva. Amy är på bushumör och får leka med Gotlandsfåret. Kul tycker hon och busar tills hon blir alldeles slut.

Ikväll blir det spännande för Amy och jag ska gå och jobba inatt. Har fått löfte att hon får följa med till jobbet och det ska bli spännande :-).

20130513-102505.jpg

På med löpkopplet och så går vi till skogen och Holmen. Amy tar en paus bland vitsipporna. Hon lunkar elegant framför mig med öronen spetsade och nosar nyfiket överallt. Går så fint i löpkopplet. När vi kommer fram till Shell åker det gamla vanliga kopplet på och det gillar hon inte riktigt märker jag. Det är dessutom mycket bilar och hon blir lite stressad. Hemma efter en två timmars promenad. Min lilla madam är trött och väldigt nöjd 🙂

20130513-160854.jpg
Sen åker jag iväg en runda och när jag kommer hem är Amy ledsen, orolig och upprörd. Tog en bra stund att lugna henne. Frågade och fick goda råd av uppfödaren Pia och så antar jag att vi måste träna också på ”gå och lägg dig, Amy” och matte gör sina grejer utan att bry sig. Amy fattar galoppen, men kommer och kikar runt hörnet när jag går min väg. Lite senare när jag tar ett bad, ligger hon i hallen. Men hon har inte varit inne i badrummet och kikat var jag är.

20130513-173222.jpg

Nu är det dags för mig och Amy att vila innan nattpasset. Och jag har lånat hem en hel hög med hundböcker att läsa i natt. Jag har massor att lära mig om min lilla vän!

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s