I huvudet på Amy :-)

20130519-223201.jpg

Släppte ut Leo vid halv 6. Gick samtidigt ut med vovva. Det är så rofyllt att gå ut tidigt och lyssna på alla ljud som finns i gryningen. Alla nyanser av fåglarnas kvitter, den lugn och ro som råder och lugnet som växer inombords.

Sen myste jag framför teven. Zabina sov i sängen och Amy på golvet bredvid sängen. De snarkar i kapp. Solen är inte framme idag, men det är fortfarande varmt och kvavt. Lite senare börjar det att regna.

Vid tio drog jag och Amy till skogs. Hon fick springa av sig och blev rejält trött. Hon är väldigt duktig på att komma när jag ropade även om hon gick sina egna vägar idag. På väg hem träffade vi en pratsam liten katt som ville hälsa på Amy. De nosade en stund på varann och Amy kröp ner så lågt hon kunde mot marken för att inte skrämmas. Hade hon fått ta med sig kissen hade hon nog gjort det, för det var kärlek vid första ögonkastet 🙂

Amy verkar inte hungrig idag. Hon dricker mest, kissar och bajsar och är glad för svansen viftar så fort man pratar med henne. Men äta vill hon inte, ville inte ens ha godis när vi var ute idag. Matvägran hos hundar är tydligen ganska vanligt läser jag på internet. Och tänker för mig själv att jaja, hon äter väl nästa gång då!

Vi vandrade iväg vid halv 3 för att Amy ska få kissa av sig. 15.15 kliver vi innanför dörren på jobbet och Amy lägger sig genast på sin plats under bordet. Idag är det en regnig dag, så vi stannar inne och pysslar. Amy börjar bli varm i pälsen här oxå. Hon hämtar sitt ben och ett garnnystan och ligger utanför dörren när vi hjälper vårdtagaren.

Snart dags att vandra hemåt igen. I morgon är vi lediga. Det blir gott!! Och när vi kom hem fram på småtimmen tyckte gumman det var UNDERBART SKÖNT att vältra sig i soffan och busa lite granna.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s