Pizzamuffins.

Mumsiga pizzamuffins med tomat, keso och riven ost. Glutenfria – variera fyllningen som du vill. Perfekt till mellanmål! Recept från boken LCHF för familjen.
Kock: Anna Hallén » Bok: LCHF för familjen » FOTO: JENNY GRIMSGÅRD

20130608-054458.jpg

Antal portioner: 16

Ingredienser

8 st ägg
1 dl vispgrädde
1 dl keso
1 dl riven ost
1 tsk bakpulver
En nypa oregano
Salt
peppar
8 st körbärstomater

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ägg, grädde, keso, riven ost, bakpulver, oregano, salt och peppar i en bunke.
3. Riv eller tärna osten (om du inte har köpt färdigriven).
4. Skär korv eller skinka i små bitar. Blanda ner i smeten tillsammans med tomatpuré.
5. Fördela smeten i muffinsformar.
6. Toppa med en halv tomat och grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter.

Tips

Goda fyllningar
ost typ mozzarella, feta eller hushållsost
salami, chorizo eller skinka
tomatpuré

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s