Hörre du, din valp! Säger Amy.

20130613-090617.jpg

Igår eftermiddag ryckte jag och Amy in och jobbade kvällen med kort varsel. Vid fem var vi på plats och tog en kvällspromenad. Solen sken och vovvarna traskade på. Amy först och liten efter med vissa restriktioner. Ibland blev han trött och var tvungen att vila småtassarna. Men inte så länge, det var kul att få promenera också.

Efter promenaden lekte vovvarna i trädgården, innan vi gick in hela högen. Lillen körde hårt med Amy, som tålmodigt och omsorgsfullt satte honom på plats. Tänker att det är nyttigt för Amy att vara med lillen och de har kul ihop.

Den sista timmen på jobbet var Amy lite sur och ville vara ifred från lillen, som med enveten och frenetisk iver följde henne överallt och klängde på henne. Vid ett tillfälle la han sig över henne och Amy reste sig upp och såg ut som hon sa: ”Hörre du, din lilla valp! Lägg av”. Tror att den här lille killen har fått en vän för livet hos underbara och fina Amy. Hon vakar över honom. Till slut somnade han i en hög mitt på golvet och Amy tog sig an hans ben. Tror tjejen var ganska nöjd att få gå hemåt på småtimmarna.

När vi kom hem satt Leo och väntade på oss. Han kom inte hem innan vi gick och fick vara ute. Så vi gick in. Alla fick mat och var nöjda innan vi gick till sängs.

Ett bra slut på en bra dag, säger Amy, som var glad och nöjd över att ha fått träffa sin mamma och pappa idag, som var och hälsade på henne. Det blev ett kärt återseende och Amy visade att hon trivs väldigt väl med tillvaron hos oss här på Bygatan.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s