Amy och valpen.

20130630-160159.jpg

Idag fick vi börja jobba på morgonen istället för kvällen. Amy och valpen busade och skojade en del på förmiddagen innan vi tog på oss och gick ut i solen.

Det var två duktiga vovvar som strosade fram på gångvägen. Först den store följt av den lille. Sen fick den lille spel och sprang som en tok. En fröjd att se dem, för de är sannerligen duktiga.

Väl tillbaka spelade vi lite boll baksidan och Amy gav igen för gammal ost och läxade upp valpen för att han hade bråkat med henne. Valpen blev rädd och gömde sig bakom husse. Sen var det två trötta vovvar som sov resten av passet.

Amy tycker inte om att matte pysslar med valpen och blir sur. Hon visar direkt att det minsann är henne som matte ska pyssla med och slänger sig på golvet. Hur svårt är det att fatta säger Amy förebrående till matte.

Så matte kliar och pratar med Amy, och då blir Amy nöjd igen. Det är ju inte svårare än så. För även om valpen är söt och go, så får inte Amy glömmas bort.

Sen tackar vi för oss och strosar hem. Sitter en stund på trappen och myser. Och sen blir det sängen en stund, för både matte och Amy är trötta efter att ha jobbat.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s