Amy har varit och handlat.

20130718-172023.jpg

Idag tog Amy och jag vägen över Holmen för att besöka Granngården. Vi skulle införskaffa en snygg och bekväm sele som Amy ska ha när vi är ute och går. In på affären spatserade vi för att prova ut en sele som passade Amy. Lite trist var det att prova och sitta stilla, men Amy är tålig och lät matte hållas.

Anledningen till inköpet är att när vi var på High Chaparral igår upplevde vi att det blev mycket ryckande i Amy för hon ville kolla på allt. Kändes inte särskilt roligt och hon såg lite ledsen ut tillslut.

Så en svart sele med reflex blev det och den började vi använda direkt. Amy tyckte först att det kändes konstigt att ha den på, men nästan hemma gick hon jättefint i selen utan att dra som en tok.

På eftermiddagen kände inte Amy för att kissa, hon parkerade sig på gräsmattan istället och tog sig an tuggbollen. Och hitta på bus visade det sig, för när matte kom och skulle kolla vad tjejen gjorde, hade hon bitit av löplinan. Tänk så förvånad matte hade blivit om Amy kommit på egen tass …

Jaja, det är bara att konstatera att jag har en påhittig vovva 😀

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s