Amy åker till Store Mosse.

20130720-145639.jpg

Klockan 11 kom matte och husse för att hämta Amy och mig på utflykt. Amy anade direkt oråd när hon såg bilen och lyckades krångla sig ur selen. Sen sa hon vaff och stack runt hörnet.

Men om Amy trodde att matte gav sig misstog hon sig. På med selen igen och så bar matte henne till bilen. Inte lönt att protestera tänkte Amy och fann sig i att bli inlyft i bilen.

Så kom vi då äntligen iväg. Amy förstod att vi skulle göra nåt skoj, så hon satt upp och tittade ut. Framme vid Store Mosse Nationalpark ville Amy genast ut och upptäcka. Och efter en vända på Naturum, där Amy inte fick följa med in gick vi tillbaka och fikade. Amy låg i skuggan och blev matad med godsaker av husse, den busen. Sen tog vi också en tur till fågeltornet. Där matte och Amy placerade sig på en klippa och blickade ut över mossen, där vinden smekte det långa gräset. Alldeles stilla var det, bara vinden som prasslade.

Var hemma vid 15 igen. Vi önskar matte & husse trevlig resa till Norge om tisdag. Sen la sig Amy i skuggan och pustade ut.

Utflykter är roliga att göra, säger Amy och uppmanar alla som är sugna på äventyr att åka till Store Mosse Nationalpark.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s