Hallonstänger.

20130722-075313.jpg

Tid: 30 minuter, Ca 40 st

Ingredienser
3 msk socker
100 gram smör
2,5 dl vetemjöl
2 dl hallonsylt, eller rårörda hallon
2 dl florsocker
2 msk vatten

Tillagning

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Rör socker och smör poröst.

3. Blanda i vetemjölet och forma till två längder. Skåra i mitten där hallonsylten ska ligga.

4. Fyll skåran med hallonsylten och grädda i 15 minuter.

5. Blanda florsocker med vatten till en glasyr och ringla detta över de färdiggräddade längderna.

6. Skär längderna på snedden i ca 2 cm breda bitar.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s