Amy åker bort.

20130802-215439.jpg

Idag packade vi in oss i husses Skoda och styrde kosan till broder med familj. Efter lite övertalning hoppade Amy in i bilen och belönades med en godbit.
Amy tittade ut genom fönstret och låg förnöjt med huvudet i mattes knä.

I Ulricehamn stannade vi och sträckte på benen och gick på toa. Amy fick kissa och bajsa, sen for vi igen.
Halv två var vi framme. Amy passade på att rymma för att kolla in omgivningen, men hon kom sen och fick mycket beröm av matte. Hon hälsade på brorsönerna och den lilla nya familjemedlemmen som hon slickade på foten. Hon förstod nog att han var liten för hon var mycket försiktig.

Efter lite fika gick Amy, matte, och buspojkarna ner till parken och kastade frisbee. Men det är varmt idag och Amy var inte på humör att leka och stoja så efter en stund gick vi hem igen.

Det var mycket intressant att kika på tyckte Amy när matte och hon tog en promenad lite senare. Roliga fåglar och så träffade vi två vita fluffiga vovvar som Amy hälsade på.

Efter långrundan var Amy trött och somnade på golvet vid husse. Hon smakade på jordgubbar och denna gången smakade det bra.

Slutligen bestämde vi oss för att krypa till kojs. Amy och matte får sova i den svala källaren och det var gott tyckte Amy. Hon somnade bums!

Imorgon blir det nya äventyr, då ska den lilla människan doppas ner i vatten. Dop kallas det visst och så ska det bli kalas sen. Nya människor ska vi träffa oxå 🙂

SPÄNNANDE! Säger Amy.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s