Cake Pops med choklad & Chili.

20130808-060850.jpg

Antal portioner: 25 st

Ingredienser

6 chokladmuffins, se recept i faktaruta
färkostfrosting, se recept i faktaruta
1 tsk chilipulver
200 g mörk choklad smaksatt med chili

Gör så här

1. Smula muffinsen noggrant ner i en bunke.
2. Blanda smulorna med frosting och chilipulver, det ska vara ungefär lika mycket frosting som smulor och bli en smidig deg.
3. Rulla till bollar och sätt en godispinne i varje. Låt stå i kylen cirka 30 minuter.
4. Smält chokladen över ett vattenbad.
5. Doppa bollarna i chokladen, låt överflödig choklad droppa av och ställ på en plåt med bakplåtspapper. Låt torka.

Tips
Chocolate cupcake

Färskostfrosting
300 g färskost, rumsvarm
150 g smör, rumsvarmt
3 dl florsocker
½ citron, zest

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s