Chokladmuffins.

20130916-183800.jpg

Ingredienser

2 st ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0.5 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
75 gram mörk choklad
0.75 dl flytande margarin
1 dl mjölk

Garnering
1 dl florsocker
1 tsk – 2 tsk vatten
Strössel

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao, och sikta ner i smeten.

3. Rör i hackad choklad, margarin och mjölk. Skeda upp smeten i formar av bullstorlek och grädda i ca 12 minuter.

4. Rör ihop florsocker och vatten, och garnera de avsvalnade muffinsen. Toppa med strössel.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s