Knäckebröd på majsmjöl och hasselnötter.

20131021-041227.jpg
Färdigt på: ca 25 min

Ingredienser
2 dl majsmjöl
100 g hasselnötter
1 dl solroskärnor
0,5 dl krossade linfrön
0,5 dl hela linfrön
1 dl hett vatten
0,5 dl rapsolja
0,5 dl grevéost, riven
flingsalt

Gör så här
Hacka hasselnötterna grovt och blanda i en bunke tillsammans med majsmjöl, solroskärnor, linfrö, vatten, rapsolja och ost.
Ta sedan smeten och blanda ut på ett bakplåtspapper, lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå och kavla ut smeten tills den är ca 3 milimeter tjock.
Dra bort det övre pappret och krydda med flingsalt.
Baka i ugnen på 200 grader 20 minuter eller tills brödet börjat få fin färg. Ta ut ditt knäckebröd och låt det svalna innan du bryter det i bitar.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s