Älskad & saknad.

20131103-204247.jpg

Zabina 1996-2013.
Älskade lilla Zabina, 17 år har vi delat med många fina stunder. Du var tre veckor när du kom till mig med din mamma Shila. Många upptåg, bus och roligheter har du hittat på. Många mysiga stunder har vi fått tillsammans.

Pigg har du varit större delen av ditt liv. Inga skador eller sjukdomar har härjat dig. De första åren levde du skyddat och var en riktig innekatt, men när vi flyttade till lägenhet med egen täppa så började du successivt att vänja dig att även vara ute ibland. Och du har tyckt om att strosa, sitta bredvid när jag suttit i gräset och lata sommardagar sovit på soffan i vår täppa.

Och nu har åldern tagit ut sin rätt. Det är jobbigt att ha ont, jobbigt att ha en kropp som sakta men säkert slutar fungera. Krämporna har tagit överhanden och plågar din lilla kropp. Så matte fattar beslutet att nu väntar Nangijala även för dig min kloka tjej.
För human ska man vara när det gäller djuren och ha barmhärtighet nog att med kärlek låta dem få ett värdigt slut.

Tack för alla år min vän! Tack för mys och goa pussar! Tack för alla skratt, bus och upptåg! Och alla vackra minnen som jag nu kommer att bära av Dig i mitt hjärta. Tack för alla fina minnesbilder du delat med dig av och så glad du blivit när vänner kommit på besök. Minns särskilt ett par stövlar och en kär vän som du fattade tycke för 🙂

Älskar Dig!

Annonser

3 thoughts on “Älskad & saknad.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s