Bästa varma chokladen.

20140201-104354.jpg

Leila Lindholm bjuder på den bästa varma chokladen:
1 stor kopp
Varm choklad med kardemumma:
1 msk kakao av god kvalitet
2 msk muscovadosocker
1/2 tsk svarta kardemummakärnor
3 dl mjölk, 3 %
1/2 dl vispgrädde

Gör så här:
1. Blanda kakao och muscovadosocker i en stor kopp.
2. Stöt kardemumman i en mortel och koka upp den tillsammans med mjölken.
3. Slå på lite av den varma mjölken i koppen och rör om till en chokladsmet.
4. Häll i resten av den varma mjölken, toppa med lättvispad grädde och lite muscovadosocker.

Hälsa på hos Leila:
http://www.leilasgeneralstore.com

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s