Potatismuffins.

20140502-063804.jpg

Potatismuffins är ett gott alternativ till potatis. Ät dem med lingonsylt eller som tillbehör till en rätt.

Ingredienser

3 st ägg
1 st gul lök
2 klyftor vitlök
1 msk potatismjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
5 st medelstora potatisar

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader

2. Vispa äggen. Skala och riv löken och pressa vitlöken. Blanda med äggen. Krydda med salt och vitpeppar.

3. Skala och riv potatisen fint. Pressa ur vätskan. Blanda ihop potatisen med potatismjölet och häll i äggsmeten.

4. Fördela smeten i 9 väl smorda muffinsformar på muffinsplåten.

5. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s