Strawberry Cream Cheese Pie.

20140628-080001-28801334.jpg

Strawberry Cream Cheese Pie
av Anette Rosvall, Allysa Torey
Magnolia Bakery, 2012-05-31
Jordgubbspaj med philadelphiaostfyllning som går fort att tillaga! Recept från boken Magnolia Bakery

Ingredienser
BOTTEN

3 dl digestivekex, smulade
120 g smör, smält
drygt 1 dl pekannötter, rostade och hackade
drygt 0.5 dl farinsocker

FYLLNING

450 g philadelphiaost
2.5 dl florsocker
drygt 0.5 dl crème fraiche
1 tsk vaniljsocker

GARNERING

ca 5 dl jordgubbar delade i halvor

GÖR SÅ HÄR
Botten
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda kexsmulor, smält smör, pekannötter och socker.
Tumma ut i en ugnsfast form och grädda i 12 minuter.
Ta ut den ur ugnen när den är gyllene och låt svalna.

Fyllning
Blanda philadelphiaost och florsocker tills det är krämigt och fluffigt.
Tillsätt crème fraiche och vaniljsocker och blanda ordentligt.
Låt fyllningen stå i kylskåpet tills pajbotten är sval.
Häll fyllningen över botten, lägg jordgubbar snyggt ovanpå och strö eventuellt över rostade hasselnötter.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s