Auberginepizzor i miniformat

Måste testa, ser så galet gott ut!

I gott sällskap

IMG_9497De här små pizzorna är supergoda! 🙂 Istället för brödbotten är de bakade på skivor av aubergine. Så se till att köpa en aubergin som är lite större, då får du lite större ”pizzor”. Jag skar auberginen i lite för tunna skivor, de krymper liksom i ugnen, så skär i 2cm bitar så håller de ihop bättre.

IMG_9486Man kan väl säga att detta är glutenfria pizzor utan några konstigheter. Om du gör pizzor på 1 aubergine räcker det till 3 portioner ungefär då vissa bitar blir väldigt små och är svåra att använda. De kan man däremot göra en gryta på eller lägga i en paj eller lasange.

Aubergienpizzor

  • 1 större aubergine
  • Pålägg, jag hade fint tärnad broccoli, campinjoner och lök. Man kan såklart ha skinka, salami eller något annat.
  • Tomatsås (jag mixade krossade tomater med vitlök, basilika, lite salt + peppar)
  • Riven ost

Skär auberginen i 1,5-2cm tjocka skivor…

View original post 81 fler ord

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s