Min livsfilosofi.

Vi är vad vi tänker.
Allt vi är uppstår med våra tankar.
Med våra tankar skapar vi världen …
~ Buddha ~

Jag är en positiv människa. Det första jag gör varje dag när jag vaknar är att dra upp persiennerna, sträcka på mig och lyfta armarna över huvudet och säga:

– Å vilken härlig dag!

Jag säger samma fras, oavsett vilket väder det är utanför mitt fönster, oavsett hur jag själv känner mig. För med hjälp av tankens kraft, talar jag om för mig själv att jag just har vaknat upp till en NY OCH HÄRLIG DAG! En NY DAG med oanade möjligheter att fånga.
Min dag blir vad jag gör den till och jag tänker att även den regnigaste och gråtristaste dag, kan föra något gott och positivt med sig. Precis som soliga dagar, kan rymma sorger och tårar.

Varje dag är unik, har sitt eget kännetecken och blir vad jag gör den till. Jag vill inte spilla tid på att grotta ner mig i sorger eller negativa tankegångar. Jag vill se det ljusa i livet, känna kärlek till mina medmänniskor och trivas med att jag är jag. Jag vill bara tacksam för att jag finns på den här jorden av en anledning.

Jag vill leva mitt liv i kärlek och omtanke. Vill vara medveten i nuet och fånga pärlorna längs mitt vandringsstråk. Min glädje för livet, ryms i mötena med människor som jag möter i mitt liv och de minnen som jag samlar på längs min  vandring.

Min livsfilosofi är tämligen enkel: att alla människor är värdefulla och unika, alla har något att lära mig och jag har något att lära dem om de bara vill lyssna. Jag vill se det positiva i livet, för att det positiva är så mycket ljusare och mer glädjefyllt än det negativa.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s